Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jótékonykodásra szólít fel az MSZP

Magyarország négy millió szegényének segítenének.

A karácsonyi időszak közeledtével országosan kezd adománygyűjtésbe a Magyar Szocialista Párt. Közelményben kérnek segítséget a lakosságtól.

Segítünk!

Az igazi megoldások kis lépésekkel kezdődnek. Egy csomag étel, egy karácsonyi ajándék, tisztálkodó szer többet jelenthet ott, ahol hónap végén erre már nem telik, mint a jelenlegi kormány által kínált látszatmegoldások. 2010 óta hárommillióról négymillióra nőtt a szegények száma Magyarországon. Drámai, hogy a magyarok csaknem negyede éhezik, mert nem jut elegendő és elfogadható minőségű étel az asztalára.

Eközben a kormány az egykulcsos adóval a gazdagoknak adja a szegényektől beszedett pénzt, és folyamatosan csökkenti a bajba jutott embereknek nyújtott segítséget. A munkanélkülieket, a szegényeket hibáztatja ahelyett, hogy esélyt adna nekik a boldogulásra.

Szerintünk a rászoruló millióknak segítségre van szükségük, és nem arra, hogy ellenséget csináljanak belőlük. A szavak itt nem elegendőek, tettekre van szükség: ezért idén is megszervezzük hagyományos, országos karitatív akciónkat. Az MSZP teljes szervezetét az ügy szolgálatába állítjuk. Az adventi időszakban ország minden szegletében gyűjtünk tartós élelmiszert, játékot, tisztító-és takarítószereket, és azt a nehéz sorsú embereknek juttatjuk el.

Ön is segíthet!

Hozza el adományát a gyűjtőpontjaink egyikébe, és mi célba juttatjuk.
Adományaikat az MSZP Szombathely irodájában (Berzsenyi D. t. 2/B.) fogadjuk december 4-8-ig hétfőtől péntekig 08-16 óráig
facebook.com/mszpvas

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra