Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jótékonysági darts verseny Celldömölkön az újabb szívműtétre váró Rubináért

Minden segítséget szívesen fogad a család.

2019. május 11-én szombaton rendezték meg Kamondi Zsolt, a Celldömölki Darts Klub vezetőjének szervezésében azt a jótékonysági darts versenyt, ahol a CHARGE szindrómás Rubina gyógyíttatásához szerettek volna segítségükkel hozzájárulni.

Rubina egy 3 és fél éves életvidám kislány, aki már 23 beavatkozáson van túl. A terhesség alatt az ultrahang vizsgálat rendellenességet mutatott, de az kis kockázatúnak vélték az orvosok.

Jótékonysági darts verseny Celldömölkön
Kattintson a képre a galériához!
Pozsonyi Gábor

A kislánynak most légzés-, hallás-, táplálkozási problémái is vannak, szülei a könnyebb kommunikáció érdekében jelbeszédre tanítják.

Jótékonysági darts verseny Celldömölkön
Kattintson a képre a galériához!
Pozsonyi Gábor

Ha szeretne segíteni a családnak itt megteheti. Minden segítséget hálásan fogadnak. 

Jótékonysági darts verseny Celldömölkön
Kattintson a képre a galériához!
Pozsonyi Gábor

Szakál Rubina: 11773353-01900233 (külföldről: HU52 1177 3353 0190 0233 0000 0000), a közleménybe írják be: adomány.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra