A jövő héten teljes szélességében lezárják a szombathelyi Paragvári utcát

A Bartók Béla krt. – Szófia utca közötti szakaszon a helyijáratos buszok sem járnak.

A szombathelyi önkormányzat a Facebookon tette közzé ezt a közleményt:

A kivitelező tájékoztatása alapján a Paragvári utca a Bartók Béla krt. – Szófia utca közötti szakasza 2022. szeptember 19-22. között, hétfőtől csütörtökig lezárásra kerül aszfaltozási munkák miatt. Az aszfaltozást 2 ütemben valósítják meg úgy, hogy az egyes ütemeket csak a buszforgalomnak nyitják meg, - természetesen az aszfaltozás idején az adott szakasz nem használhatja a tömegközlekedés sem.

Az időszakos és részleges lezárás érinti a Blaguss Agora Hungary helyijáratos buszait is (2A, 2C, 5, 9, 12, 20A, 20C, 21, 22, 24, 25, 29A, 29C, 4H, 5H, 10H), mely megállóhely-kimaradásokkal és menetidő-növekedéssel jár. A szolgáltató erről részletesen tájékoztatja az utasokat a Facebook-oldalukon, a honlapukon és a megállókban is.

Amennyiben az időjárás vagy egyéb tényezők nem befolyásolják a munkákat, úgy ez a 4 nap elegendő lesz fenti munkák elvégzésére.

Kérjük és köszönjük a közlekedők türelmét és megértését!

Forrás: Facebook / Szombathely MJV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos