Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Július 1-re ne tervezzen a háziorvos-felkeresést Szombathelyen

A fogorvosok sem rendelnek. - Semmelweis nap lesz, ünnep.

Az egészségügyi tevékenység végzésének egyes kérdéseiről szóló 2003. évi LXXXIV. törvény 15/B. § (1) bekezdése értelmében július 1-je Semmelweis-nap, amely az egészségügyi szolgáltatóknál foglalkoztatási jogviszonyban álló egészségügyi dolgozókra és egészségügyben dolgozókra kiterjedően munkaszüneti nap - közölte lapunkkal a polgármesteri hivatal.

Mindez azt jelenti, hogy 2021. július 1-én (csütörtökön) Szombathelyen az egészségügyi alapellátás területén dolgozóknak munkaszüneti nap lesz, ezért a felnőtt háziorvosi, valamint a házi gyermekorvosi ellátás helyett orvosi ügyeleti ellátás lesz a Szombathely, 11-es Huszár út 6. szám alatt .

A háziorvosok nem dolgoznak itt sem, de a fogászati ügyelet igen
Kiss Tamás

A fogorvosi ellátás helyett fogorvosi ügyeleti ellátás működik Szombathely, Markusovszky L. u. 8. szám alatt 8-14 óráig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra