L.L. Junior kiakadt, hogy a gyorshajtása és vezetés közbeni mobilozása nem tetszik mindenkinek

És még meg is osztotta Instagram történetben az akciót, ami miatt a rendőrség is vizsgálatot indított.

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés. Nagyon sajnálom, ha bárkit is megbotránkoztattunk ezzel. A jövőben, ahogy eddig is, jogkövető magatartással fogunk vezetni.” Ezt azt követően nyilatkozta a Telexnek, hogy "a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát", majd reagált egy Instagram történetben, ahol azt fogalmazta meg, hogy az újságírók a mai farizeusok, akik ítélkeznek, ahelyett, hogy annyit adományoznának, mint ő.

A lapnak nyilatkozva azt is hozzátette, hogy

„az a hipokrata vesse rám az első követ, aki még nem fogta meg a telefonját vezetés közben".

A 24.hu-nak nyilatkozva pedig már a marihuánafogyasztást is belekeverte az ügybe, amikor azt mondta, nem érti, azok ellen miért nem indul eljárás, akik marihuánafogyasztásról posztolnak.

Végül megjegyezte, hogy nem veszélyeztetett senkit és vállalja a felelősséget és a következményeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű