"Kabaréba humoristát": Bruti képviseli a Kutyapártot a köztévé választási vitáján

Az MKKP szerint az MTVA a szilveszteri kabaréműsort előrehozta, és ehhez alkalmazkodnak.

Valljuk, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát, ezért én képviselem az MKKP-t 05.30-án este az M1-en - jelezte Tóth Imre Bruti humorista a Facebook-oldalán hétfőn.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) EP-listavezetője, Le Marietta tehát nem vesz részt a köztévé listavezetői vitáján, helyette a párt a humoristát delegálja a vitába, mondván, az MTVA a szilveszteri kabaréműsort előrehozta, és ehhez alkalmazkodnak.

A humorista képviseli egyébként az MKKP-t június 1-jén is, az ATV-vitáján is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet