Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevelt lányát és saját fiát ölte meg a börtönből szabadult H. Gábor Győrben

A legkisebb saját gyermeke is a lakásban volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felakasztotta magát a kettős gyermekgyilkosság után a 35 éves H. Gábor Győrben. A férfi az öngyilkosság előtt megölte nevelt lányát, a 13 éves M. Liliánát és saját fiát, a 10 éves H. Márkot. A legkisebb saját gyermeke, Léna is a lakásban volt, de őt nem bántotta.

A lakásban tartózkodott a 6 éves H. Léna, aki szintén H. Gábor saját gyermeke, őt azonban információink szerint nem bántotta és a gyermek fel sem fogta, mi történt a testvéreivel.

A kettős gyilkosságot elkövető, alkoholproblémákkal küzdő H. Gáborral 2016-ban foglalkoztunk részletesen Szemétledobóba száműzte felesége a kalapácsos támadót? 2016. May 14. 09:12 , amikor kalapáccsal alvó feleségére támadt és súlyos fejsérülést okozott neki, amikor szinte önkívületi állapotban ütötte az asszony fejét úgy, hogy a szerszám nyele is eltörött, majd szikével kaszabolta a nőt, aki próbált védekezni.

A férfi ezután egy 9,5 centiméteres pengehosszúságú késsel mellkason és hasba szúrta a feleségét, aki a folyosóra kikúszva kérte, hogy mentsék a gyerekeit.

A férfit 2017-ben öt év börtönbüntetésre ítélték, normál esetben 2021-ben szabadult volna. 2019. december 15-én a láthatáson lévő gyermekekért érkező anya háromból két gyermekét holtan találta a győri lakásban.

A szombathelyi kalapácsos ámokfutó követte el a győri gyerekgyilkosságokat

A férfi 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. Jó magaviselete miatt nemrég szabadult. Információink szerint a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A férfi nemrégiben szabadult, a gyermekek láthatáson voltak győri otthonában. A három gyermekből kettőt megölt, majd magával is végzett.

A rendőrség közleménye

A rendőrök 2019. december 15-én 14 óra 50 perckor két gyermek és apjuk holttestét találták meg egy győri ingatlan két helyiségében, miután a rendőrség ügyeletét egy nő arról értesítette, hogy három gyermeke közül – akik jelenleg volt házastársánál vannak – csak az egyikükkel tud beszélni.

A helyszínre érkező rendőrök - a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével - bejutottak a bezárt lakásba, ahol egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú holttestét találták meg.

A helyiségben tartózkodott még a harmadik testvér, egy 6 éves kislány is. A nyomozók megállapították, hogy a két gyermek halálát idegenkezűség okozta, majd az elsődleges intézkedések során az épület egy másik helyiségében megtalálták a nő volt házastársának, egy 35 éves férfinak a holttestét is.

A szemle adatai szerint a férfi - miután megölte a 13 éves nevelt lányát és a 10 éves fiát – bezárkózott az épület folyosójáról nyíló, közös használatú helyiségek egyikébe, majd önkezével véget vetett az életének.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés