Kamion oldalának hajtott a Peugeot - súlyos baleset a 8-ason

Súlyos baleset történt kora reggel Körmend és Csákánydoroszló között. Eddig ismeretlen okból egy Peugeot nekihajtott egy szemből érkező kamion oldalának. A sofőr súlyosan megsérült.

Csákánydoroszló irányából Körmend felé haladt az a Peugeot személyautó, ami eddig tisztázatlan okból áthajtott a felezővonalon és egy osztrák kamion oldalának ütközött. A kamion leszabta a személyautó vezetőoldali ajtaját is. A jármű vezetője súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, a lába roncsolódott a balesetben.

Súlyos baleset Körmend és Csákánydoroszló között - 2011.03.10.
Súlyos baleset Körmend és Csákánydoroszló között - 2011.03.10.
Tánczos Mihály

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A 8-as úton teljes útzár volt érvényben a helyszínelés idejére. A baleset nem messze történt attól a helyszíntől, ahol február elején szintén egy Peugeot csapódott kamion alá Teherautó alá csapódott a szalagkorlátról a Peugeot 2011. February 03. 16:54 a szalagkorlátról. A mostani esetnél száraz volt az útburkolat.

Súlyos baleset Körmend és Csákánydoroszló között - 2011.03.10.
Súlyos baleset Körmend és Csákánydoroszló között - 2011.03.10.
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Teherautó alá csapódott a szalagkorlátról a Peugeot

A jeges úton vesztette el uralmát az autója felett egy 21 éves csákánydoroszlói nő és frontálisan ütközött egy teherautóval. A nő nem használta az övét, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló