Előzésben lévő autó perdített sorompónak egy kanyarodó másikat Szombathely határában

A mentők egy embert szállítottak kórházba a Körmendi úton történt baleset helyszínéről. A sorompót, aminek a személyautó nekicsapódott néhány hete javították meg, miután egy kamion összetörte.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt.

A Mercedes vezetője könnyű sérülést szenvedett, a nemrég megjavított sorompó újból megrongálódott
TM/Nyugat.hu

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A Körmend felől érkező Volkswagen személyautó fiatal vezetője a kérdésünkre elmondta, hogy két autó előzésébe kezdett az egyenes szakaszon, a sor elején haladó autó azonban balra kanyarodott. A VW érintőlegesen ütközött a neki már majdnem merőlegesen elhelyezkedő  Mercedes hátuljával, ami ettől megperdült és az útról letérve a hátuljával egy nemrégiben megjavított sorompónak ütközött.

A Volkswagent vezető fiatalember elismerte a felelősségét a baleset okozásáért
TM/Nyugat.hu

A balesetben a Mercedes vezetője az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a többi utas karcolás nélkül megúszta az esetet és felvették a munkát a közeli gyárban.

Az ütközés helye - az előzésben lévő Volkswagen itt ütközött a már majdnem lekanyarodó Mercedes hátuljával
TM/Nyugat.hu

A Volkswagen vezetője elismerte a felelősségét a balesetért.

Volkswagen és Mercedes ütközött Szombathely határában, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu

A helyszínen kisebb torlódás alakult ki. A VW roncsát szombathelyi tűzoltók tolták le az útról, a törmeléket a Magyar Közút munkatársai takarították fel.

Volkswagen és Mercedes ütközött Szombathely határában, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu

Legutóbb hat napja, február 22-én írtunk arról, hogy a balra kanyarodás veszélyes ezen - és az összes hasonló - útszakaszon, mivel a forgalmas tranzitút mindössze 2x1 sávos, kanyarodósávok nélkül.

Volkswagen és Mercedes ütközött Szombathely határában, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló