Karácsony Gergely és az MSZP is Ungár Pétert támogatja Szombathelyen

A Jobbik után újabb két párt állt be mögé.

„Köszönöm, hogy Karácsony Gergely, valamint az MSZP és a Párbeszéd is engem támogat az előválasztáson. Tudom, hogy közösen el fogjuk érni, hogy az elmúlt egy évben kifosztott városok jóvátételben részesüljenek, és az utolsó fillérig visszakapják az elvont forrásokat” írta Facebook-oldalán Ungár Péter, akit Jakab Péter, a Jobbik elnöke is támogat. Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik 2021. June 11. 15:25

Facebook/Ungár Péter

Ungár egyébként Szombathelyen, vagyis Vas megye 1. választókerületében indul az ellenzéki előválasztáson, eddigi ellenfelei Czeglédy Csaba (DK) és Koczka Tibor (Új Világ Néppárt). A szombathelyi előválasztás nyertese lesz a kihívója a Fidesz jelöltjének jövőre az országgyűlési választásokon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet