Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik

Ezt Jakab Péter, a párt elnöke jelentette be egy Facebook-posztban.

Ungár Péter már bizonyított, engem meggyőzött, mi őt támogatjuk. Hajrá Péter! – írta Facebook-posztjában Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Jakab ezzel bejelentette, hogy a szombathelyi ellenzéki előválasztáson pártja az LMP-s országgyűlési képviselőt, Ungár Pétert támogatja.

Szombathelyen, vagyis Vas megye 1. választókerületében jelenleg három jelöltről tudunk, aki indul az ellenzéki előválasztáson. Czeglédy Csaba (DK) és Ungár Péter (LMP) már korábban bejelentette indulását, Koczka Tibor (Új Világ Néppárt) nemrég tette meg ezt. Koczka Tibor volt alpolgármester is indul a szombathelyi előválasztáson 2021. June 04. 13:07

A szombathelyi ellenzéki előválasztás nyertese lesz a Fidesz jelöltjének a kihívója jövőre az országgyűlési választásokon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet