Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyi angyalokká változtak a szombathelyi Zrínyi iskola elsősei

Mindenki ajándékdobozba csomagolta egy kedves játékát, hogy karácsonyra odaadhassa a rászoruló gyerekeknek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei évben mi a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola 1.b osztálya úgy gondoltuk, angyalokká változva felkutatjuk polcainkról a számunkra régen nagyon kedves, de már csak a szekrényben porosodó játékokat, szüleink segítségével dobozba gyűjtöttük őket és a Pálos Károly Gyermekjóléti Szolgálat közreműködésével, olyan gyermekeknek adományozzuk, ahol igazán nagy örömmel fogadják és szükségük van rá - olvasható egy levélben, amit az elsősök szüleitől kaptunk szerda délután.

A gyerekek jelvényt is kaptak, ami jelzi, hogy anyalokká váltak
Olvasói fotó

"Apró összefogás, apró dolgok, de a gyerekeknek akik adnak és akik kapnak... óriási!" - tette hozzá az 1.b osztályfőnöke.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra