Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Karácsonyi angyalokká változtak a szombathelyi Zrínyi iskola elsősei

Mindenki ajándékdobozba csomagolta egy kedves játékát, hogy karácsonyra odaadhassa a rászoruló gyerekeknek.

Az idei évben mi a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola 1.b osztálya úgy gondoltuk, angyalokká változva felkutatjuk polcainkról a számunkra régen nagyon kedves, de már csak a szekrényben porosodó játékokat, szüleink segítségével dobozba gyűjtöttük őket és a Pálos Károly Gyermekjóléti Szolgálat közreműködésével, olyan gyermekeknek adományozzuk, ahol igazán nagy örömmel fogadják és szükségük van rá - olvasható egy levélben, amit az elsősök szüleitől kaptunk szerda délután.

A gyerekek jelvényt is kaptak, ami jelzi, hogy anyalokká váltak
Olvasói fotó

"Apró összefogás, apró dolgok, de a gyerekeknek akik adnak és akik kapnak... óriási!" - tette hozzá az 1.b osztályfőnöke.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód

Tovább az oldalra