Karnevál a szombathelyi műjégpályán

Lehet, hogy látogatottsági csúcs született.

A Jégkarneválokat a szezon zárásaként februárban szokták megrendezni a Szombathelyi Műjégpályán Varga Jenő „jéglovag sportfeltaláló” vezetésével.

A 2021-es februári karnevál a vírushelyzet miatt elmaradt. Ezt pótolták most december 30-án délelőtt a 35.jégszezon elején.

Az elmaradt jégkarnevál pótlása
Kattintson a galériához!
Nagy Zoli

Az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, a látogatottság is szinte csúcsot döntött. A jelmezesek száma ugyan nem volt a megszokott, de a hangulat nagyon jó volt.

Az elmaradt jégkarnevál pótlása
Kattintson a galériához!
Nagy Zoli

A jelmezek után a vetélkedés volt a főszereplő. Kicsiktől a felnőttekig minden korosztály részt vett a sportviadalon. Természetesen az igazi soron következő jégkarnevál most is februárban várható.

Az elmaradt jégkarnevál pótlása
Kattintson a galériához!
Nagy Zoli

Arra bizonyára sokan jelmezbe bújnak majd ahogy minden évben. És akkor a meztelen (fürdőruhás) korizás sem marad el .

Kattintson a képekre a galériához!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport