Kártalanítást ígér a MOL, ha véletlenül többet tankolt ötven liternél

Időbe telik a kutak átállítása.

Ha valaki ma még nem tájékozódott, nem olvasta el a kiírást, és 50 liter felett tankolt, akkor ha jogosult hatósági árra, természetesen az 50 liter feletti tankolására is hatósági árat alkalmazunk. Ha ez valami folytán nem így történt, abban az esetben a Mol ügyfélszolgálatán érdemes jelentkezni, haladéktalanul kártalanítjuk– közölte a Mol az rtl.hu kérdésére.

A Mol csütörtök este jelentette be Szigorítanak a MOL-kutak, kannába csak piaci áron lehet tankolni June 24. 07:57 , hogy június 24-étől a kutakon 50 litert lehet maximum tankolni hatósági áron, aki pedig kannában vinne benzint, annak csak piaci áron adnak.

A kútoszlopok azonban egyelőre nem állítják le a tankolást ötven liternél, így ahogy az rtl.hu is írja, könnyen előfordulhat, hogy valaki véletlenül átcsúszik az ötven literes határon.

A Mol azt mondta, a kútoszlopok mechanikai átállítása folyamatosan zajlik, a cégnek azonban több mint 470 töltőállomása van, ezért a teljes átállás néhány napot igénybe vesz, legkésőbb jövő hét első felében befejeződik. A cég egyben jelezte, hogy kártalanítják azokat, akik benézték a pénteken érvénybe lépő szabályokat - írja a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek