Szigorítanak a MOL-kutak, kannába csak piaci áron lehet tankolni

Legfeljebb 50 litert lehet tankolni.

"Kedves Vásárlóink!

2022. június 24-től (péntek) magyar rendszámú gépjárművet töltő személy hatósági áron (479,9 Ft / liter), nem magyar rendszámú gépjárművet töltő személy a kútoszlopokon található piaci áron tankolhat.

Kérjük a gépjármű honosságának igazolása érdekében tartsa magánál és mutassa fel forgalmi engedélyét a fizetést megelőzően!

A forgalmi engedély utólagos bemutatására nincs lehetőség!

Amennyiben a honosság nem állapítható meg és az nem került igazolásra, úgy a piaci ár érvényes, utólagosan ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk fogadni!

Kisnyomású kútoszlopainkon az engedélyezett maximális tankolási mennyiség napi 50 liter.

Nagynyomású kútoszlopunkon a magyar rendszámú 3,5 - 7,5 t össztömegű, valamint a mezőgazdasági erőgépek továbbra is mennyiségű limit nélkül hatósági áron vásárolhatnak.

Edényzetbe, kannába történő tankolás esetén a PIACI ár érvényes.

A fenti tájékoztatás a kőszegi MOL-kút Facebook-oldalán jelent meg csüt9örtökön késő este.

A változásról először az ugytudjuk.hu írt saját forrásként, közben egyre több Mol-kút Facebook-oldalán jelent meg a fenti tájékoztatás.

A hatósági ár bevezetése óta egyre több probléma jelentkezik a kutaknál. Mint írtuk, van olyan kőt, ahol bankkártyával csak piaci áron lehet fizetni Van olyan benzinkút, ahol bankkártyával csak teljes áron lehet üzemanyagot venni 2022. June 22. 19:51 , a Shell több kútja sem nyitott ki Több Shell-kút nem nyit ki hétfőn 2022. May 29. 22:13 május végén, ötven kis kút be is perelte Ötven kis benzinkút beperli a magyar államot 2022. May 03. 07:17 az államot.

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten jelentette be Orbán árstoppos bejelentésére megint 400 forint lett egy euró 2022. June 16. 19:57 , hogy október 1-ig biztosan marad az üzemanyagok árstopja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet