Fényes nappal csaptak le a katalizátortolvajok egy vasi vasútállomáson

Olvasónk édesapja délelőtt állt be az állomás parkolójába és délután érkezett vissza. Indításkor derült ki, hogy napközben levágták a Volkswagen katalizátorát.

Váratlan bosszúság érte olvasónkat, aki szeptember 17-én vonattal indult kirándulni Nagycenkre az édesapjával. Az autójukkal 8:30 körül, azaz már nappal parkoltak le a Ják-Balogunyom vasútállomás melletti parkolóba, frekventált helyre.

Az autót délelőtt parkolták le Ják-Balogunyom állomáson, délutánra eltűnt a katalizátora
TM/Nyugat.hu

A jól sikerült túra után 16:15-kor érkeztek vissza, majd a Volkswagen az indításra traktorszerű hangokkal reagált. Olvasónk első gondolata az volt, hogy ellopták a katalizátort, de az édesapja ezt nem akarta elhinni. Az autó alá nézve gyorsan kiderült, hogy olvasónknak volt igaza.

Értesítették a rendőrséget és még világosban megtörtént a helyszíni szemle.

Helyszíni szemle Ják-Balogunyom állomáson, katalizátorlopás után
TM/Nyugat.hu

„Meglepő, hogy fényes nappal egy vasútállomás mellett ellopják a katalizátort. A közeli, balogunyomi Ipar utcában már több ilyen lopás is történt, illetve a Vadvirág utcából is tűnt el katalizátor, de azokat úgy tudom, hogy éjszaka lopták el. Írtam levelet a GYSEV-nek, hogy szereljenek fel kamerát, ami növelné a parkolóban hagyott gépkocsik biztonságát” – mondta olvasónk, aki képeket is küldött a helyszínről.

Nyomok a helyszínen
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló