Kedden kezdődik a szombathelyi Kárpáti Kelemen utcai útszűkület kiszélesítése

És jönnek a forgalomkorlátozások.

Május 28-án, kedden megkezdődik a Kárpáti Kelemen utcai útszűkület kiszélesítése - derült ki a Szombathely MJV által közzétett Reels-videóból. Itt elhangzik az is, hogy a munkálatok két ütemben zajlanak majd: először a déli, majd az északi oldalon kerül elbontásra a régi szalagkorlát, illetve utóbbinál befedésre kerül a csapadékvíz-elvezető csatorna. A két szegély közötti útburkolat így 6 méter széles lesz.

A felújítás időszakában ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani: minden munkanapon 8-15 óra között egyirányúsításra kerül az útszakasz, és az Árpád út irányába lehet majd használni az utat. A munkálatok ráadásul érintik a Blaguss 22-es járatának közlekedését is: az egyirányúsítás alatt a 22-es jelzésű, "Vasútállomás-Kilátó utca" vonalon közlekedő autóbuszjáratok módosított útvonalon a Kenderesi utcán közlekednek. A részletes menetrend módosításról a Blaguss Agora Hungary Kft. ad folyamatos tájékoztatást.

A munkálatok előreláthatólag 2024. június 28-ig tartanak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos