Keddre sztrájkot jelentett be a Volán szakszervezete

Délután két óra hosszan állhat le a szolgáltatás.

Annak érdekében, hogy a Volánbusz vezetését jobb belátásra bírjuk, a SZAKSZ 2022. október 25. napjára 14-16 óra között kétórás figyelmeztető sztrájkot tart –

- írja közleményében a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedés Szakszervezet (SZAKSZ) elnöke.

Dobi István elnök arról számol be, hogy a mai napon volt a SZAKSZ által kezdeményezett, sztrájk előtti hét napos egyeztetés első tárgyalási napja, de Volánbusz mint munkáltató semmilyen javaslatot nem terjesztett elő a munkavállalóinak bér és jövedelmi helyzetének javítására.

„A foglalkoztatási szabályok pozitív változtatási igényünket sem tudtuk a munkáltatói oldallal elfogadtatni, azokkal kapcsolatban még konkrét módosítási időpontot sem kaptunk, így nem maradt más eszköz a SZAKSZ számára, minthogy bejelentette a következő demonstratív lépését” – teszi hozzá.

Frissítés

A fenti hírrel kapcsolatban a Volánbusz Zrt. szombat reggel sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünknek, amelyet itt tud elolvasni A Volán a kétórás sztrájk alatt is szolgáltat 2022. October 22. 09:24 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek