Bekékült a szombathelyi városháza

Ma van ugyanis az autizmus világnapja.

Idén Szombathely is csatlakozott a Ragyogj kéken! kampányhoz az autizmus világnapja alkalmából, így április 2-án este kék fénnyel világították meg a városháza épületét – írja Facebook-oldalán az önkormányzat. A korábbi években egyébként az Emlékmű szokott kék fényben ragyogni.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Április 2. egyébként 2007 óta az autizmus világnapja. Az ENSZ azzal a céllal jelölte ki ezt a napot, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, az autizmus spektrum zavarra, amely tízmilliókat érint a földön.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Az autizmus világnapja alkalmából egyébként több rendezvényt is szerveztek Szombathelyen. Volt például kék séta, kék mozi, műsorral készültek a Weöres Sándor Színház színészei és az AGORA - Savaria Filmszínházban megnyílt Tebeli Rudolf SzemPont Másképp című fotókiállítása is.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely