Kerékpárost gázolt a Sopronból induló Intercity

A Csornán áthaladó vonatoknál késésekre kell számítani.

A GYSEV tájékoztatása szerint a Sopronból 14:21-kor a Keleti pályaudvarra elindult Lővér InterCity Kóny állomásnál elgázolt egy kerékpárost. A közleményben foglaltak szerint a helyszínelés befejezéséig, Csorna és Enese, illetve Győr állomások között pótlóbuszok közlekednek.

A baleset és az átszállások miatt hosszabb eljutási időre lehet számítani a Győr és Csorna között közlekedő vonatok esetében, ez érinti a soproni és a Győr felé közlekedő szombathelyi InterCity-ket is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek