Két év után új részekkel jöhet a Drága Örökösök az RTL klubra

Kérdés viszont az, hogy milyen felütéssel sikerül újraindítani a történetet.

A Drága Örökösök az utóbbi évek egyik legsikeresebb RTL-es napi sorozata lett, ami már az indulásától kezdve hatalmas népszerűségnek örvendett. A két éven keresztül futott szériáról azonban már a történet elején kiderült, hogy zárt végű lesz, ami annyiban különbözteti meg a sorozatot a Barátok közttől, hogy ezt nem lehet a végletekig húzni, jelen esetben a történetnek egy éven belül véget kellett érnie.

Ez pedig így is történt. Úgy tűnt, végleg. A jelenlegi RTL-es napi sorozat – a Keresztanyu – ugyanis hamarosan, még az ősz folyamán véget ér, így adódott a kérdés, mi lesz helyette.

RTL Magyarország

Most azonban a SorozatWiki információi szerint valószínűleg folytatódik az ökörapátiak és az örökösök furcsa történeteit bemutató sorozat, méghozzá nem is olyan soká.

A portál információi szerint egyébként a régi szereplőgárdával tér majd vissza a népszerű sorozat, a showrunner továbbra is Hámori Barbara lesz, a forgatások pedig hónapokon belül kezdődhetnek.

A SorozatWiki kereste az RTL Magyarországot is, de ott sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták az értesülést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű