Két évig árult a neten ezt-azt, összeszedett egy csomó pénzt, majd eltűnt

134 embert vert át.

A Körmendi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalások miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint két éven keresztül olyan termékeket hirdetett meg közösségi oldalakon, melyekkel valójában nem rendelkezett.

A megvádolt nő a legtöbb esetben álneveken adta fel a hirdetéseket. Miután a hirdetésre jelentkező vevők előre elutalták a vételárat, a vádlott a termékeket nem küldte el a részükre, őket csak hitegette, majd egy idő után elérhetetlenné vált a számukra.

Az elkövető ily módon 134 sértettet tévesztett meg, és nekik több mint 2 millió forint kárt okozott.

A járási ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabása mellett vagyonelkobzás elrendelését indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek