Fotókon a meggyeskovácsi cserbenhagyásos baleset

Két fát is kitört a szemből érkező miatt árokba hajtó Mercedes teherszállító Meggyeskovácsi közelében.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Két fát is kitört egy teherautó Meggyeskovácsinál, miután áttért a sávjába egy autó May 13. 13:33 cserbenhagyásos baleset történt pénteken dél környékén Meggyeskovácsi és Ikervár között. Meggyeskovácsi irányába tartott egy Mercedes teherjármű, amikor az egyenes szakaszon egy eddig ismeretlen jármű áttért a sávjába.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

Ő emiatt villogtatással és dudálással jelzett a szemből érkezőnek, illetve lehúzódott a padkára, hogy elkerülje a frontális ütközést. A másik jármű vezetője visszahúzta a kormányt és elhajtott – a balesetet szenvedett vezető elbeszélése alapján.

TM/Nyugat.hu

A padkáról a sofőr már nem tudta visszakormányozni a Mercedest, ami letért az útról a menetirány szerinti jobb oldalon, majd kidöntött két vastagabb törzsű fát, végül egy harmadiknak ütközve állt meg.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A teherjármű vezetőjét a kézfején és a lábán sebesítették meg a szilánkok. A mentők a helyszínen ellátták a sebeket és nem szállították kórházba.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A rendőrség megkezdte az adatgyűjtést a másik járművel és annak vezetőjével kapcsolatban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló