Két hétig lezárják a Zanati úti aluljáró két sávját

Hétfőtől karbantartási munkák indulnak a hídon.

Október 3-tól karbantartási munkát végeznek Szombathelyen, a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon – közölte lapunkkal Rázó László Gergő, a GYSEV sajtószóvivője.

Október 3-án, hétfőn kezdődik vasúti híd második hídszerkezetének sarucseréje, a munkálatok során a vasúti pálya egy részét elbontják, majd visszaépítik. A munkavégzés ideje alatt erősebb teherforgalomra lehet számítani a Zanati úti híd környékén.

A Zanati úti aluljáró közúti forgalmát a kivitelezés időtartama alatt két belső sávra fogják szűkíteni.

A Zanati úti aluljárónál a alapból sem olyan egyszerű a közlekedés
Garai Antal Atom

A vasúti híd karbantartását a tervek szerint október 15-én fejezik be a szakemberek.

A GYSEV kéri a közlekedőket, hogy a híd környezetében fokozott körültekintéssel vezessenek, a keletkező por és zajhatások, illetve a híd alatti szélső forgalmi sávok lezárása miatt a GYSEV Zrt. kéri a lakosság türelmét és megértését.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos