Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két hétre bezár a Keleti pályaudvar

Egyelőre még nem tudni, hova érkeznek és honnan indulnak majd a szombathelyi IC-k.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május 13-tól 26-ig lezárják a Keleti Pályaudvart – írja honlapján a MÁV-csoport.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A lezárás idején valamennyi, a Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át, más állomásokat érintő módosítások is várhatóak.

Keleti pályaudvar
Józing Antal (telefonos fotó)

A két hét alatt olyan karbantartási munkákat végeznek, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani. A beavatkozások által javulni fog a szolgáltatási színvonal, valamint a vonatok pontossága – ígéri a cég.

„A forgalomszervezéssel kapcsolatban jelenleg még tartanak az egyeztetések, a menetrendi változásokról idejében tájékoztatni fogjuk utasainkat” – olvasható a közleményben.

A szombathelyi IC közlekedésével kapcsolatban lapunk megkereste a MÁV-csoportot. A cég későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés