Két súlyos sérült egy nemesbődi balesetnél

Egy Mitsubishi lehajtott a töltésen az M86-os autóúton.

Egy szalagkorlát nélküli szakaszon tért le a menetirány szerinti jobb oldalon az M86-os autóútról egy Mitsubishi személygépkocsi. A jármű a töltés alján állt meg, szombathelyi tűzoltók szabadították ki a sérülteket - jelentette munkatársunk a helyszínről.

Répcelak irányába tartott az M86-os autóúton egy Mitsubishi személygépkocsi, ami a vépi elágazás után pár száz méterrel, eddig tisztázatlan okból letért az útról, a menetirány szerinti jobb oldalon. Ezen a szakaszon nincs szalagkorlát.

Tánczos Mihály

Az autó a töltés alján felborult. A nyomok alapján a pályáról letéréskor már sodródott az autó.

Tánczos Mihály

Információnk szerint a balesetnek nincs közvetlen szemtanúja, pontosabban fogalmazva nincs olyan járművezető, aki látta a balesetet és megállt volna segítséget hívni, vagy azért, hogy megvárja a helyszínelő kiérkezését. Annak a kicsi az esélye, hogy a reggel csúcsforgalomban éppen senki nem haladt belátható távolságon belül.

Tánczos Mihály
A Mitsubishi vezetője és utasa az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. Őket szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Tánczos Mihály

A Magyar Közút kitáblázta az M86-os autóút érintett szakaszát, több száz méterre található a balesetre figyelmeztető tábla, majd a fokozatos sebességcsökkentésre utasító jelzőtáblák.

A baleset helyszíne mellett 40 km/órával haladhatnának el a járművek a belső sávban, ennek ellenére sok gépjárművezető lassítás nélkül hajt el a mentésben résztvevők mellett a 110 km/órás szakaszon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló