Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két súlyos sérült egy nemesbődi balesetnél

Egy Mitsubishi lehajtott a töltésen az M86-os autóúton.

Egy szalagkorlát nélküli szakaszon tért le a menetirány szerinti jobb oldalon az M86-os autóútról egy Mitsubishi személygépkocsi. A jármű a töltés alján állt meg, szombathelyi tűzoltók szabadították ki a sérülteket - jelentette munkatársunk a helyszínről.

Répcelak irányába tartott az M86-os autóúton egy Mitsubishi személygépkocsi, ami a vépi elágazás után pár száz méterrel, eddig tisztázatlan okból letért az útról, a menetirány szerinti jobb oldalon. Ezen a szakaszon nincs szalagkorlát.

Tánczos Mihály

Az autó a töltés alján felborult. A nyomok alapján a pályáról letéréskor már sodródott az autó.

Tánczos Mihály

Információnk szerint a balesetnek nincs közvetlen szemtanúja, pontosabban fogalmazva nincs olyan járművezető, aki látta a balesetet és megállt volna segítséget hívni, vagy azért, hogy megvárja a helyszínelő kiérkezését. Annak a kicsi az esélye, hogy a reggel csúcsforgalomban éppen senki nem haladt belátható távolságon belül.

Tánczos Mihály
A Mitsubishi vezetője és utasa az elsődleges adatok alapján súlyosan megsérült. Őket szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Tánczos Mihály

A Magyar Közút kitáblázta az M86-os autóút érintett szakaszát, több száz méterre található a balesetre figyelmeztető tábla, majd a fokozatos sebességcsökkentésre utasító jelzőtáblák.

A baleset helyszíne mellett 40 km/órával haladhatnának el a járművek a belső sávban, ennek ellenére sok gépjárművezető lassítás nélkül hajt el a mentésben résztvevők mellett a 110 km/órás szakaszon.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló