Két szombathelyi a Magyar Kick-Box Szövetség elnökségében

A Szövetség tagsága nagy többséggel újra bizalmat szavazott Dancsó Zoltánnak és Koszogovits Mihálynak.

A Magyar Kick-Box Szövetség január 22-én tisztújító közgyűlést tartott a budapesti Intercity Hotel konferenciatermében.

A szombathelyi Controll Sportegyesületből két edző-sportvezető kapott jelölést az újonnan megválasztandó elnökségbe. A Szövetség tagsága nagy többséggel újra bizalmat szavazott Dancsó Zoltánnak és Koszogovits Mihálynak, hogy továbbra is az MKBSZ elnökségének tagjaként közreműködjenek a kick-box sportág hazai és nemzetközi elismertetéséért.

Dancsó Zoltán, Koszogovits Mihály
nyugat

Koszogovits Mihály 2004-tôl, míg Dancsó Zoltàn 2007-től tölti be a tisztséget. Mindketten kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként vívták ki maguknak az újabb 4 évre szóló megtisztelő bizalmat az MKBSZ tagságának részéről.

Dancsó Zoltán a light-contact és kick-light szakág vezetőjeként, Koszogovits Mihály pedig a Fellebbviteli Bizottság tagjaként lát el plusz feladatot a Szövetség munkájában. A Magyar Kick-Box Szövetség elismert tagja a WAKO kick-box világszövetségnek, amely komoly erőfeszítéseket tesz a sportág olimpiai elismertetéséért.

Mindkét sportember nagy megtiszteltetésnek tartja az újraválasztásukat és köszönettel vállalta a megbízást. Az elnöki feladatokat továbbra is Galambos Péter elnök látja el, (aki egyben az NVESZ alelnöke is). Az új elnökség új elképzelésekkel áll neki az előtte álló feladatok megoldásának.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport