Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétnapos gázszünet lesz Szombathelyen és Vas megye számos településén

Karbantartanak. Nem lesz egyszerű az élet augusztus 11-12-én.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha valaki megnyitja az NMK Hálózat weboldalát , egy popup ablak ugrik fel, amely arról tájékoztat, hogy:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az FGSZ Zrt. karbantartási munkát végez a földgázszállító rendszeren, ezért:

2020. augusztus 11. 06:00 – augusztus 13. 08:00 óra között az alábbi településeken gázszünet lesz.

Acsád, Alsóújlak, Balogunyom, Bejcgyertyános, Bozzai, Bozsok, Bögöt, Bögöte, Bucsu, Cák, Csempeszkopács, Csénye, Dozmat, Egervölgy, Gencsapáti, Gérce, Gyanógeregye, Horvátzsidány, Hosszúpereszteg, Ikervár, Ják, Jákfa, Káld, Kám, Kenéz, Kisunyom, Kiszsidány, Kőszeg, Kőszegdoroszló, Kőszegpaty, Kőszegszerdahely, Megyehíd, Meggyeskovácsi, Nárai, Nemesbőd, Nemeskolta, Nyőgér, Ólmod, Ölbő, Pecöl, Perenye, Peresznye, Porpác, Pósfa, Püspökmolnári, Rábahídvég, Rábapaty, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sárvár, Sé, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sótony, Söpte, Szeleste, Szemenye, Szentpéterfa, Szombathely, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Tömörd, Vásárosmiske, Vasasszonyfa, Vashosszúfalu, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Velem, Vép, Zsennye.

A részletekről csak annyit közölnek, hogy:

„A munkálatok időtartama alatt a földgáz-elosztó hálózatban csak a műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást biztosítjuk. Kérjük érintett Ügyfeleinket, hogy a veszélyhelyzet megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében a fenti időszakban minden gázkészülék előtti csapot tartsanak zárva, és szüneteltessék a gázvételezést. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.”

Lapunk megkereste az MKM-et, ahol megerősítették, hogy a fenti időszakban valóban klasszikus gázszünet lesz az érintett településeken.

Mivel azt tapasztaltuk, hogy a számos vállalkozást (pl. vendéglátás) és a mindennapi életet alaposan befolyásoló szolgáltatási szünetről csak nagyon kevesen tudnak, azt is megkérdeztük, hogy hogyan és mi módon történt vagy történik a fogyasztók információja.

Azt a választ kaptuk, hogy a megyei napilapban már kétszer megjelent az információ, és majd még egyszer megtörténik, emellett a Rádió1-en is kétszer elhangzik majd a közeljövőben.

A rendszerkarbantartás időzítésével és a műszaki vonatkozással kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a FGSZ Zrt.-nek.

Amint érkezik válasz, frissítjük írásunkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés