Kezdődik a szombathelyi Fürdő utcai gyalogoshíd felújítása

Egy hónapig tart a munka.

A SZOVA Nonprofit Zrt. szeptember 12-én, hétfőn reggel megkezdi a Fürdő utcai gyalogoshíd felújítását - közölte szerda délelőtt a SZOVA.

A munkálatok a tervek szerint egy hónapig tartanak, mivel a szerkezet az elmúlt évek során annyira rossz állapotba került, hogy a híd teljes padozatát, illetve az azt tartó fémszerkezetét is cserélni, kezelni kell. Az átmenő gyalogos és kerékpáros forgalom ezért lezárásra kerül.

A lakosság megértését és türelmét előre is köszönjük - tette hozzá a társaság.

Mészáros D. Zsolt

A felújítást egy hónappal ezelőtt jelentette be Közel 7 millió forintból újítanak fel két hidat Szombathelyen 2022. August 09. 13:39 Horváth Attila szombathelyi alpolgármester.

Az akkori sajtótájékoztatóból az derült ki, hogy a padozat cseréje 4,6 millió forintba kerül majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Közel 7 millió forintból újítanak fel két hidat Szombathelyen

Sikerült részben áthidalni a pénzügyi gondokat.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely