Kezdődik az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokság Bükön

100 ökölvívó, köztük temérdek vasi is nevezett a rangos megmérettetésre.

Szeptember 23. és 26. között rendezik meg az Ifjúsági Ökölvívó Országos Bajnokságot Bükön, a Sportcentrumban. A rangos megmérettetésre 100 ökölvívó nevezett. A csütörtöktől vasárnapig zajló küzdelmek kezdési időpontjai előreláthatólag a következők: csütörtök 14:30, péntek-szombat 15:00, vasárnap 10:00.

A magyar bajnoki cím elnyerése mellett idén még magasabb tétje van a bajnokságnak, hiszen a közelgő Ifjúsági-Európa Bajnokságra utazó keret tagságért is folyik majd a harc, így több súlycsoportban is parázs mérkőzésekre számíthatunk fiúknál és lányoknál egyaránt. Vas megyét a rendező Fitt-Box Ökölvívó Egyesület mellett a Hobbisták Ökölvívó Egyesület, a Haladás VSE és az Alpok Alja Küzdősport Alapítvány versenyzői képviselik.

Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

A rendezvényen egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően árverésre bocsátanak egy, a négyszeres K1-világbajnok, Ernesto Hoost által dedikált kesztyűt. Licitálásra a Fitt-Box Ökölvívó Egyesület Facebook-oldalán, a feltöltött fotó alatt kommentben, illetve személyesen az Ifjúsági Országos Bajnokság ideje alatt lehet.

A licit szeptember 26-án 12:00-kor ér véget, a végső összegét teljes egészében a büki Pukler Ábel gyógykezelésére, az Együtt Ábel egészségéért Alapítvány számára ajánlják fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport