Ki tudja, mi fán terem ez a kopjafa?

Egy népszerű Facebook-csoportban botlottunk bele, aztán megnéztük a helyszínen.

Ha az ember kicsit felfedező üzemmódban barangol akár a városban, akár lokálpatrióta Facebook-csoportokban, néha egészen érdekes dolgokra bukkanhat. Mint például Oladon a Homok utca és a híd utca között az egykori Szabadidőközpont feletti tarvágáson ottfelejtett kopjafára. Ahogy korábban írtuk Így fog kinézni a szombathelyi Homok utca mellé tervezett új lakópark 2023. January 18. 19:07 , ez az a terület, ahonnan a fáknak egy tervezett 16 lakóházas lakópark miatt el kellett tűnniük.

A kopjafa jelenleg egymagában áll a területen
Mészáros D. Zsolt

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Bár lakópark még nincs, kopjafa viszont van. Hogy ki által, mikor és mi okból került oda, egyelőre számunkra is rejtély. De ha olvasóink között akad olyan, aki ismeri a kopjafa eredettörténetét, akkor írja meg nekünk a jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu címre.

Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely