Így hagyta a Rábában a Kiát az ittas sofőr Szentgotthárd közelében

Képek és videó a nem éppen eseménytelen vasárnapról.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, A Rábába hajtott a sofőr, a folyóban hagyták az autót May 22. 21:07 a Rábába hajtott egy sofőr vasárnap és a folyóban hagyták az autót, majd gyalog indultak útnak.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A rendőrök Szentgotthárd rábatótfalui városrészén igazoltatták a két teljesen átázott, vizes ruhában, csatakosan gyalogló férfit. És most képen is meg tudjuk mutatni a vasárnap Rábában hagyott autót.

TM/Nyugat.hu

A szentgotthárdi felvételeket a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságtól kaptuk. Köszönjük!

TM/Nyugat.hu

Az alábbi videóban pedig összefoglalta kollégánk azt a három balesetet, amely két órán belül történt és közös vonásuk, hogy az ittas sofőrök elhagyták a baleseti helyszínt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló