Kiderült, mit csinál most Vadon Jani, azon kívül, hogy a kőszegi házát újítgatja

Arról is beszélt egy interjúban, hiányzik-e neki a rádiózás Balázsékkal.

Két órával tovább alhat reggelente, és mint mondja, egyáltalán nem hiányzik neki a rádióműsor, de természetesen néha hallgatja még régi kollégáit – nyilatkozta a Blikknek Vadon Jani, aki tavaly decemberben búcsúzott el Balázséktól és a Rádió1-től. Helyét Ráskó Eszter vette át.

A lapnak elárulta, ő is el szokta csípni a Balázsék műsorának a végét, ha a felesége hallgatja őket. Időnként azért magától is belehallgat. Mostanság a kamera túloldalán áll. Éppen a szlovák Várfoglalók című műsort forgatja. Ahogy fogalmazott, kezd ez a műsor kissé franchise-zá alakulni. Annak egy helyi színész a műsorvezetője, de alapvetően ugyanarról szól, mint a magyar verzió. Vadon a háttérben dolgozik főszerkesztőként. Úgy érzi, a Spektrumon látható ismeretterjesztő műsor teljes mértékben őt tükrözi, és ebben talált igazán magára.

Egyébként a műsorvezető pont a Várfoglalók magyar változatának köszönheti, hogy megtalálta Kőszegen vehetett házat Vadon Jani 2023. December 15. 15:55 kőszegi házát. Ugyanis a vasi városban is forgattak, így szeretett bele Kőszegbe. Már akkor érdeklődött a városban eladó házak után. Aztán kicsit később vett is egy többszáz éves reneszánsz stílusú házat, aminek a rendbehozatala és restaurálása hosszú évekre ad majd munkát neki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű