Adják el a Művészetek Házát?

Ketten is megvennék a szombathelyi Művészetek Házát. Ön mit tenne vele?

A város a mai rendkívüli közgyűlésen dönt a Fő tér egyik legprominensebb épületének eladásáról. Az ingatlan ugyancsak jó elhelyezkedésű, abszolút tip-top állapotban van (nemhiába, néhány éve a város milliókat költött a felújítására) és nem utolsó sorban hatalmas. Működnek itt irodák meg egy kávéház, és időnként vannak kulturális események is (elvégre mégiscsak ez a Művészetek Háza), de ez most pillanatnyilag senkit sem érdekel.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Van két komoly jelentkező is, az egyikük, Mészáros Márk, a Főtér Vagyonkezelő és Ingatlanforgalmazó képviseletében csekélyke 181,1 milliót kínál az ingatlanért. A másik érdeklődőnek, Varga Waldemarnak, aki az Invest Eastern Europa Kft. ügyvezetője 251 milliót érne a Művészetek Háza.

Ön mit tenne városunk bölcs vezetőinek helyében? Eladná? Megtartaná? Szavazzon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Ketten is megvennék a szombathelyi Művészetek Házát

A városvezetés olyan komolyan gondolja Szombathely egyik legszebb házának eladását, hogy meg is hirdették, és már ajánlatok is vannak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet