Kigyulladt egy autó műszerfala Szombathelyen, a 11-es Huszár úton

Füstölt, izzott, majd égni kezdett egy személygépjármű műszerfala csütörtök délután Szombathelyen.

Az eset csütörtök délután három óra magasságában, a 11-es Huszár úton történt - közölte pénteken a Katasztrófavédelem. A sofőr azonnal félreállt és utasával együtt elhagyta a gépkocsit. Az autó vezetője és a közelben tartózkodók porral oltó készülék segítségével eloltották a lángokat, áramtalanították a járművet, és értesítették a város hivatásos tűzoltóit.

A tűzoltók átvizsgálták a kocsit, és miután egyéb tűzre, füstre utaló jelet nem találtak, biztonságos helyre tolták azt, megszüntetve ezzel a félpályás forgalomkorlátozást.

Kigyulladt a műszerfal
Katasztrófavédelem
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló