Kigyulladt egy orvosi rendelő Csákánydoroszlón

Egy cserépkályha tetején tartott papír és kézfertőtlenítő égett.

Tűz ütött ki egy orvosi rendelőnek használt, egyszintes, családi ház jellegű épületben Csákánydoroszlón, a Vasút utcában. A cserépkályha tetején papír, papír anyagú tárgyak és egy kézfertőtlenítő flakon gyulladt meg - közölte a Katasztrófavédelem hétfőn délután.

Mire a körmendi hivatásos tűzoltók kiértek, lángolás nem volt, de az épület füsttel telítődött. Az épületet áramtalanították, a közműveket elzárták, az éghető anyagokat eltávolították, és az épületet átszellőztették. A tűzesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult. A tűzoltók még átvizsgálják a padlásteret és a kéményt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló