Kijárási tilalmat vezethetnek be Kárpátalján

Mert nincs közvilágítás, így spórolnak.

Azért, hogy takarékoskodjanak az árammal, lekapcsolták a közvilágítást Kárpátalja nagy részén. Emiatt az utóbbi időben megnőtt a közúti balesetek száma az esti és éjszakai órákban, de szerencsére nem lettek gyakoribbak a rablások és betörések – írja a Kárpátalja.ma.

Mindezt Viktor Mikita, a Kárpátaljai Katonai Adminisztráció (OVA) vezetője mondta el. A megyevezető hozzátette, hogy a közvilágítás lekapcsolása miatt gyakrabban járőröznek a rendőrök és ha jelentősen megnő az éjszakai órákban elkövetett bűncselekmények száma, az egyetlen megoldás a kijárási tilalom bevezetése lehet.

„Ebben az esetben talán megtiltjuk az embereknek az utcán való közlekedést este 22 vagy 23 órától. Viszont a kijárási tilalom nem tesz jót sem a több műszakban dolgozó vállalkozások működésének, sem az állampolgároknak. Ezért a rendőrség most aktívabban dolgozik” – mondta Mikita.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek