Kijött az Ocho Macho új videoklipje

A szombathelyi indulású zenekart láthatóan beszippantotta a foci és Barcelona.

Eddig 4000 felett megtekintésnél jár az Ocho Macho tegnapelőtt debütált új klipje.

A dal címe, Futballarium Barcelona, sokat elmond a klipről, amit az eredeti helyszínen, Spanyolországban vettek fel. Azt azonban nem árt tudni, amit Kirchknopf Gergő, a zenekar frontembere a Blikknek nyilatkozott:

"Van egy barcelonai vendéglő egyben a legnagyobb magyar focisták kiállítótere, ami az utóbbi időkben egy zarándok hely lett a magyarok körében. A „Futballárium Barcelona” egyik tulajdonosa, Büki Péter ráadásul a szomszéd utcánkból, Szombathelyről indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni".

A dal egyébként visszakanyarodás a korábbi latínós, lüktetős, táncos korszakhoz, és újfent eszünk juttatja, hogy mit is jelent a zenekar spanyol neve.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video