Mitől lett totálkáros a látszólag ép autó a kőszegi egyenesben?

Egy Volkswagen a cserjésbe hajtott. Ránézésre nem lett nagyobb baja.

Az asszony az elmondása alapján rosszul lett a volánnál, az autó pedig cserjés részen állt meg, fákat elkerülve. Az autó látszólag nem sérült meg komolyabban, de a látszat csalt.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szerdán a 87-es főúton, az ún. kőszegi egyenes Szombathely felőli oldalán, Gencsapáti közelében.

A gyorshajtók réme a baleseti helyszínen
TM/Nyugat.hu

Egy Kőszeg felől Szombathely irányába tartó Volkswagen egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, letért az útról, majd bokros, cserjés területen állt meg, vastag törzsű fákat elkerülve.

A VW elkerülte a fákat
TM/Nyugat.hu

Az autót vezető nő az elmondása alapján rosszul lett a volánnál, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. Az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.

A forgalom rendőri irányítás mellett haladt
TM/Nyugat.hu

A Volkswagennek kinyíltak az első légzsákjai, de ránézésre a gépjármű nem szenvedett komoly sérülést és a bokrok sem karcolták meg látványosan a fényezését.

A púpokat a kilométerkő által kiütött motor okozta
TM/Nyugat.hu

A kivontatás után azonban a motorháztetőn alulról érkezett "ütések" nyomai látszottak. A tető felnyitása után az is kiderült, hogy a motort valami kiszakította a helyéről és komoly roncsolást végzett a motortérben.

Jobbra ívelő kanyarban tért le az útról a VW - a sofőr az elmondása alapján rosszul lett
TM/Nyugat.hu

Munkatársunk találta meg a "tettest", az erdősáv szélén fekvő kilométerkövet, ami "felütötte" a motort, amikor az autó áthajtott rajta.

Kilométerkő rongálta meg a VW motorterét
TM/Nyugat.hu

Az autómentést megrendelő férfi a látottak alapján módosította a címet, az autót már nem szerelőhöz vitette.

112press.hu
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom.

112press.hu
TM/Nyugat.hu

Időnként kisebb torlódás alakult ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló