Kínzóeszköz vagy zseniális találmány: kövérség ellen fogbilincs

Ez nem engedi kinyitni a szájat.

Óriási felháborodás övez egy elhízás elleni innovációt, a fogbilincs nem engedi olyan nagyságúra nyitni a szájat, hogy azon keresztül enni lehessen - olvasható a hvg.hu-n.

A DentalSlimmel a száj mindössze 2 milliméterre nyitható, A fejlesztést végző egyetem szerint a kutatásuk is igazolja, hogy az ötlet működik, de számos visszajelzés szerint ez egy egyszerű "középkori kínzóeszköz".

Fogbilincs
infostart.hu

A fogyókúrás vizsgálatban részt vevők egyébként két hét alatt több mint 6 kilót fogytak, ami pedig arra ösztönözte őket, hogy folytassák a "kúrát".

A szájzárat segítség nélkül is könnyű kioldani a fejlesztők szerint, akik hozzáteszik, ez egy rendkívül "gazdaságos használatú" eszköz, szemben a veszélyes műtétekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód