Kirajzott méheket kellett befogni Szombathelyen

Veszélyesek lehettek volna.
Méhraj Szombathelyen
Facebook

"A lakók jeleztek felém hétvégén egy méh kirajzást a Barátság u. 4. számnál. Veszélyes is lehet akár egy ilyen, ezért Bakos Ildikó, a Joskar-Ola Alapítvány elnökének a véleményét kértem, mert ő szinte minden állattal kapcsolatban tud jótanácsot adni. A megoldás is meg volt azonnal, mert egyik kedves ismerőse, Bárdics János, a szombathelyi méhész egyesület vezetője már másnap a segítségünkre sietett és másfél óra alatt sikerült befogni a méhrajt. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Köszönjük a gyors szakszerű munkát!" - írja Kelemen Krisztián szombathelyi képviselő Facebook-oldalán .

Méhraj Szombathelyen
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet