Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nézegessen kísértetházat a kőszegi határátkelőnél is!

Sötét és kivilágítatlan, mint a bucsui. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó egy hete cikkeztünk arról, hogy a bucsui határ este még mindig koromsötét Még mindig kész életveszély a bucsui határátkelő - egy éve azt ígérték, hogy megjavítják a közvilágítást 2018. December 28. 17:32 , legalább egy éve nincs kivilágítva. A kandeláberek ott állnak, viszont nem használják őket. Olvasóink szerint a vaksötét határátkelő így komoly baleset helyszíne lehet.

Más kérdés, hogy milyen ramaty állapotban vannak úgy általában is a magyar határátkelők.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Bárhonnan érünk Magyarországra, vagy épp elhagyjuk az országot, a magyar oldalon szétrohadó, pusztuló határátkelő látványa fogad. A schengeni határokon (Szlovénia, Ausztria, Szlovákia) álló határállomások bármelyikét felhozhatnánk negatív példaként. Amióta feleslegesek lettek, csak pusztulnak. Erről is cikkeztünk még szilveszter előtt. Szétrohadó, pusztuló határátkelők - ha az országhatáron átlépsz, szinte mindenütt ezt a látványt kapod 2018. December 30. 07:55

Most a kőszegi határátkelő elkeserítő állapotára hívta fel olvasónk a figyelmet

Persze az is csak úgy néz ki, mint a többi elátkozott hely. Ráadásul, estefelé itt sincs térvilágítás, alig látni az utat. Kész életveszély áthajtani rajta. De kit érdekel, ugye!

Akadt, amelyiket kereken húszmillióért el is akarták adni, Húszmillióért megveheti a bajánsenyei határátkelőt 2018. December 02. 18:32 ez volt a bajánsenyei. A kőszegi momentán úgy tűnik, kiadó. Hátha lát valaki benne fantáziát:

P.K.

Nappal sem szemet gyönyörködtető a látvány, de legalább nem mész neki semminek:

P.K.
P.K.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés