Kiskutyákat találtak egy román autóban

Meghamisították az állatútleveleket.

Alig hathetes kutyakölyköket találtak egy román autóban a pénzügyőrök - közölte a NAV. A 61-es számú főút Fejér megyei szakaszán ellenőrizték a kocsit, aminek átvizsgálásakor a csomagtérben hét bichon jellegű kutyát találtak.  

Az állatok útlevelei hiányosak voltak, és a kutyákban chip sem volt. A NAV munkatársai értesítették a kormányhivatal hatósági állatorvosát, aki megállapította, hogy a kölykök jóval fiatalabbak annál, mint ami az útlevelükben szerepel. A kiskutyákat egy alapítvány fogadta be, és már gazdát is találtak számukra. 

(Címlapképünk csak illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek