Kiszel Tünde, a bugyijai és új menedzsre Szombathelyen – videóval

Szombathelyen, a Palace-ban mutatták be először Kiszel Tünde fehérnemű-gyűjteményének értékes darabjait, amit mi sem bírtunk kihagyni. Emellett azonban helyi divatüzletek is bemutatták nyári kollekcióikat. Képes, videós beszámolónk.

„A Tünci”

Kiszel Tünde egy jelenség. Ahogy Donatellácskát istápolja az éjszakai órán az asztala mellett, ahogy vacsorázik, vagy ahogy kilibben a színpadra és dívaként előadja az est programját. Tünde együtt nevet a közönséggel, bármin, vagy bárkin is nevessen az. Ezúttal egy kisebb baleset is érte, a vacsora tányérostól engedelmeskedett a gravitációnak és hangos csörrenéssel landolt a padlón, Donatella és a menedzser, Csejtei Norbert őszinte rémületére.

Ladies Night a szombathelyi Palace-ban, Kiszel Tündével
Ladies Night a szombathelyi Palace-ban, Kiszel Tündével
Tánczos Mihály

A menedzser egyébként egy szemtelenül fiatal férfi, kellőszámú menedzser-attitűddel. Míg Tünde Donatellácskát védi anyatigrisként, addig Norbert Tünde felett atyáskodik és megszabja, mit tehet és mit nem. Közeli barátoknak tűntek, amint tréfásan évődtek a Cybershot fényképezőgép beállításain. De mi nem Tünde magánéletéért mentünk, hanem a bemutatóra, így inkább a lányokra és fiúkra koncentráltunk.

Asztalhoz mennek a modellek

A 21 órára meghirdetett programról 21.05-kor megtudjuk, hogy 21.30-kor kezdődik, mert kicsit várnak még a szervezők és 21.55-kor végre valóban kezdődik a show, Tünde meghajlásával és az ékszerbemutatókkal.

Nincs zsúfolt teltház, de érdeklődő van bőven. A körítés profi, kivetítő, nagyképernyős televíziók és VJ által kevert videoklippek. A szemlélődés közben lehet enni, inni és sokan ezt is teszik.

A modellek asztalhoz jönnek, mindenhol megmutatják ékszereiket. Jó pont, hogy nem csak lányok vonulnak, hanem fiúk és gyerekek is. A csillogás után fürdőruhák és nyári divat következik. Figyelni kell a frizurákra és a szemüvegekre is. Néhány asztalnál a hölgykoszorú hangos üdvrivalgással fogadja a szimpatikus ruhákat. A modellfiúkat is.

Kiszel Tünde Szombathelyen mutatta be fehérneműit

Tünde fehérnemű-gyűjteményét nagyibugyi bemutató előzte meg. Tünci kollekciójában olyan fehérneműt is találtunk, amelyen még az eredeti árcímke is ott virított. Potom 64 forintot kértek anno a ruhadarabért. Bár a férfiszemeknek legkellemesebb látványt feltehetőleg az áttetsző darabok nyújtották. (Az elején kicsit megrémültünk, amikor a lenge kelmék alatt vastag, fehér melltartót véltünk felfedezni, de szerencsére ez csak rémisztgetés lehetett.)

Fehérnemű-bemutató után naptárdedikálás

„Kérsz egy naptárat rólam? Nem kerül sokba” – kezdte Kiszel Tünde, amikor leültem hozzá beszélgetni, de nemsokára már a szomszéd asztalnál dedikálja naptárát az egyik társaságnak. Donatellácska közben egyre fáradtabban szaladgált az asztalok között és a közönség is elkezdett hazafelé szállingózni. Mi is. Annyit azonban még megtudtunk, hogy Tünde jól érezte magát Szombathelyen, csak kicsit visszafogottnak, bátortalannak tartja a helyieket.

Még több kép a divatbemutatókról! Klikk ide a második galériáért!
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód