Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ezek a szombathelyi tűzoltók nagyon tudnak tüzet oltani!

Ma van a tűzoltók napja, így többüket is kitüntették Szombathelyen.

Szombathely büszke a tűzoltóira, Szombathelynek remek tűzoltói vannak! – írták a város hivatalos oldalán Szent Flórián napja alkalmából.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Május 4-én ünnepeljük ugyanis a tűzoltókat, így Nemény András polgármester néhány elismerést is átadott a nagy napon.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Kimagasló szakmai munkájáért és szolgálatának kiváló ellátásáért megjutalmazták Németh József tűzoltó főtörzsőrmestert, Hegedüs Tamás tűzoltó törzszászlóst, Szabó Ferenc tűzoltó főtörzsőrmestert, valamint Stampf Róbert tűzoltó zászlóst.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

A polgármester köszönetét fejezte ki a szombathelyi tűzoltóknak a tavaly áprilisi hulladéktelepi tűz megfékezésében nyújtott áldozatos munkáért is.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

Elismeréseket adott át még a Szombathelyi Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságnak, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltségnek, és a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak is.

Bonyhádi Zoltán/szombathely.hu

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra