Kiugrott egy 17 éves diák a balatonfüredi gimnázium második emeletéről

A fiú súlyosan megsérült.

Kiugrott egy 17 éves, 9. osztályos diák a füredi gimnázium második emeleti ablakából november 7-én, hétfőn - írja a veol.hu.

A diák óra közben nyitotta ki a tanterem ablakát és ugrott ki, amikor a tanár éppen neki háttal írt a táblára. A fiatal állapotát stabilizálták a mentők, majd a súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett diákot mentőhelikopterrel egy budapesti kórházba szállították.

A tankerület igazgatója azt mondta a lapnak, a szülők arról tájékoztatták az intézmény vezetését, hogy a fiuk fel fog épülni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek