Videón, ahogy Jordán Tamással szavalt nyolcszáz kőszegi diák

A költészet napján Kőszegen is volt nagy versmondás.

Kőszegen nyolcszáz általános iskolás és középiskolás diák szavalta együtt Arany János Szondi két apródja című versét a kőszegi diáksétányon a költészet napján - mondta el Németh Szilárd, a rendezvényt szervező Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK) kommunikációs vezetője, aki szerint a versválasztással Arany János születésének 200. évfordulóját is ünneplik.

Jordán Tamás és kőszegi diákok szavalnak a költészet napján
MTI / Varga György

Az eseményről készült videó is, mutatjuk hogy hangzott:

koszeginfo.com

" A magyar költészet napja Kőszegen " több száz diák, " A nagy versmondás " az iASK ( Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete ) szervezésében Diáksétány, Kőszeg Jurisich Miklós Gimnázium Árpád-házi Szent Margit Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Ugyancsak az iASK szervezésében láthatják az érdeklődők a költészet napján a Jurisics-vár lovagtermében Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész, a Weöres Sándor igazgatójának Széllel szembe - poénok és poémák című előadói estjét.

Jordán Tamás a kőszegi diáksétányon a költészet napján
MTI / Varga György
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra