Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Korai kampányvideóval gyúr a nagy összecsapásra a szombathelyi Fidesz

Régen minden jobb volt.

Nem nehéz megjósolni, hogy cudar világ jön a majd a 2022-es választási kampányban. Sok embereknek meglehetősen tele van a púpja a jelenlegi kormánypárttal, ami viszont nagyon nem szeretné, hogy bedőljön a 12 év alatt felépített bizarr birodalom.

Csábító lenne ezt hosszan elemezni, de most ellenállunk a kísértésnek, és csak azon tűnődünk el egy kicsit, hogy amikor a 2019-es választások után szívatóra állították az ellenzéki városokat, akkor tudták-e, hogy majd ilyen és ehhez hasonló videókat gyártanak majd, ha eljön az ideje.

És úgy tűnik, hogy eljött.

A szombathelyi Fidesz Facebook-oldalára a közelmúltban került ki egy propagandavideó , amely a korábbi (fideszes) és a mai (ellenzéki) városvezetés teljesítményét hasonlítja össze.

Tippeljük meg, hogy szerintük kik voltak a sikeresebbek.

Azok tettek jó lóra, akik szerint a film a Puskás Tivadar-érát hozza ki győztesnek.

Merthogy akkor elkészült az M86-os, fejlesztették a Markusovszky-kórházat, megszépült a barokk belváros, bővült az uszoda, megépült a Brenner-iskola, és még stadion is lett. A várost jó gazdálkodást jellemezte, 8 milliárdos iparűzési adó bevétellel.

„Egy élhető, szép és fejlődő városban éltünk” - foglalja össze a dicső múltat az alkotás.

Itt lett volna a videó, de a Facebook nem emgedi a beágyazást.
Facebook/Szombathelyi Fidesz

És mi van most? ” - érkezik a drámai kérdés.

Majd a következnek sorban a jelenlegi alpolgármesterek és tanácsosok nyilatkozatai, akik mind pénzszűkéről és beszélnek.

„Soha többé baloldal” - olvashatjuk a végső konklúziót.

A videó alkotói nem bíbelődnek olyan apróságokkal, mint világjárvány, jogszabályváltozások és hasonlók, de hát nyilván ezt kérte a megrendelő.

Érdekes idők jönnek.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra