Márki-Zay Péter a kórházi ágyáról mondott köszönetet a jókívánságokért

Megjegyezte, hogy egyetlen fideszes sem volt a vele együttérzők között.

"Tegnap esti balesetem és a ma reggeli sikeres műtét után ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akiktől rengeteg segítséget és jókívánságot kaptam. Köszönet a helyszínre kiérkező mentősöknek, a kórház teljes személyzetének, orvosoknak és velük dolgozó szakszemélyzetnek, és persze annak a több ezer aktivistának, akik advent utolsó vasárnapján is gyűjtötték a támogató aláírásokat a kormányváltó népszavazáshoz" - írta videója mellé az ellenzéki miniszterelnök.-jelölt.

A videóban megjegyzi, hogy sok politikustól is kapott együttérző üzeneteket és jókívánságokat, viszont egyetlen fideszes sem volt köztük. Hozzáteszi, hogy amikor egy fideszes politikus kórházban volt koronavírus okozta betegséggel, ő imádkozott érte, és megígértre, hogy a jövőben is így tesz majd.

Kijelentette, reméli, hogy szeretetben, békességben fognak együtt élni, miután jövőre "leváltják a tolvajokat" .

Márki-Zay Péter pénteken családi strandfürdőzés közben eltörte a bal kezét, szombat reggel meg is műtötték. A műtét során egy titániumlemez is került a karjába. A balesetről szóló posztjában azt írta, pár nap múlva újult erővel folytatja majd a kampányát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet