Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyolc év alatt 70 milliárd forintot költött a kormány a félelemkeltésre és öndicsőítésre

Ebből majdnem öt akkora stadiont építhettek volna, mint a szombathelyi.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2010. májusa és 2018. szeptembere között 69,3 milliárd forintot költött a kormány listaáron a propagandára. Ebbe beletartoznak a plakátkampányok, a Brüsszel- és Soros-elleni akciók, valamint a saját munkájukat dicsérő, fizetett hirdetések.

A helyzetet fokozza, hogy egészem 2014-15-ig egészen visszafogott volt a kormánypropaganda - írja az Átlátszó . Vagyis, egyre többet és többet költenek propagandára, ráadásul a hirdetéseket az egytől-egyig kormányközeli tulajdonban lévő médiánál helyezik el, kivéve a Simcsika-helyettesítő plakátcéget, a francia JCDecaux-t.

Vagyis, miközben rettegésbe burkolják az országot és önmagukat fényezik, állami pénzből tartják fenn és jutalmazzák a kormánypárti médiát.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés