Nyolc év alatt 70 milliárd forintot költött a kormány a félelemkeltésre és öndicsőítésre

Ebből majdnem öt akkora stadiont építhettek volna, mint a szombathelyi.

2010. májusa és 2018. szeptembere között 69,3 milliárd forintot költött a kormány listaáron a propagandára. Ebbe beletartoznak a plakátkampányok, a Brüsszel- és Soros-elleni akciók, valamint a saját munkájukat dicsérő, fizetett hirdetések.

A helyzetet fokozza, hogy egészem 2014-15-ig egészen visszafogott volt a kormánypropaganda - írja az Átlátszó. Vagyis, egyre többet és többet költenek propagandára, ráadásul a hirdetéseket az egytől-egyig kormányközeli tulajdonban lévő médiánál helyezik el, kivéve a Simcsika-helyettesítő plakátcéget, a francia JCDecaux-t.

Vagyis, miközben rettegésbe burkolják az országot és önmagukat fényezik, állami pénzből tartják fenn és jutalmazzák a kormánypárti médiát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra